mei2010 245.jpg
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's

Nieuwsbrief

Schrijf je in dan weet je als eerste wat er te doen is bij Deco-Rata!


Workshops

Aanmelden voor een workshop:

Afdrukken PDF

Aanmelden voor een workshop:

Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of naar de contact pagina te gaan met daarin je naam, adres, telefoonnummer en welke workshop je wilt volgen met de gewenste datum. Hierop krijg je een bevestiging met de nodige gegevens. Een workshop duurt gemiddeld 2 uur, tussendoor is er tijd om thee/koffie met wat lekkers te nuttigen (is bij de prijs inbegrepen). Voor iedere workshop geldt minimaal 5 personen.  Wanneer je zelf een groepje van minimaal 5 personen kan vormen is de datum zelf te bepalen. Vraag naar de mogelijkheden.

High tea workshop

Afdrukken PDF

alt  alt   

Tijdens deze high tea workshop maken we o.a. een soepje, hartige cupcakes, diverse chocolade items, scones & clotted cream, luxe sandwiches, amuse lepels met een mousse.

Natuurlijk worden er verschillende soorten tea gedronken en alles wat gemaakt is komt op etagères te staan. De tafel wordt gedekt en de high tea kan genuttigd worden!

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

Kosten: 29,50 euro per persoon

Chocolade Pump

Afdrukken PDF

Nieuw-Nieuw-Nieuw-

Een nieuwe workshop die om te snoepen is! Voor deze workshop gebruiken wij de heerlijke belgische chocolade van het merk Callebaut. In een aantal stappen wordt er een pump / dameshak vervaardigd. Tijdens het koelproces worden er eigenhandig 10 bonbons gemaakt. Nadat de pump uit de koeling komt is het tijd om met marsepein nog wat versieringen aan te brengen. Bij deze workshop wordt een glaasje rosé geschonken!

Tijdsduur 2,5 uur.

Kosten: 32,50 euro

  alt  alt

Chocolade workshop

Afdrukken PDF

Wie is er niet dol op chocolade? In chocolade zit het stofje endorfine wat je een heerlijk gevoel geeft, dat gevoel wil je natuurlijk met andere delen. Kom daarom een leuke workshop volgen!

Wat ga je zoal maken? Je maakt bonbons met o.a. als vulling diverse soorten botercreme, nougat, marsepein, fudge, mint enz. Ook ga je tekenen met chocoalde, zo maak je een mooie roos en ga je een blok chocolade versieren met tekst en allerlei suikerparels.

Wij gebruiken puur, melk en witte chocolade van het merk Callebaut, belgische chocolade en dat proef je! 

Zoek je "gekkigheid" voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? Dan verzorgen wij ook de workshop erotische bonbons maken!

 Kosten: 25,00 euro per persoon

 

alt  alt

Workshop Boltaartjes

Afdrukken PDF

Leuk om te maken deze boltaartjes. Dit taartje bouw je zelf op, tussen de lagen cake wordt een heerlijke jam en zwiterse room gebruikt, deze worden natuurlijk eerst geproefd! Vervolgens het taartje bedekken met marsepein. Voor het decoreren zijn er handige uitstekers aanwezig, ook letters en cijfers zodat je leuke teksten kan plaatsen. Er gaan ongeveer 6-8 stukjes uit. De taart gaat mee in een taartdoos.

Prijs: € 26,50 euro (of 19,50 euro bij verhuurbox)

 

alt alt alt

 

Kransen

Afdrukken PDF

Echte blikvangers deze landelijke kransen!

Aan u de keuze een krans met schelpen of een krans met allerlei natuurlijke materialen in voornamelijk wit/grijse tinten, andere kleuren zijn op verzoek ook mogelijk.

Kosten: 25,00 euro

alt  alt


Naturel tasje

Afdrukken PDF

Nee geen gewoon tasje, een tasje gemaakt van natuurlijke materialen.

Met houtschijfjes ga je aan de slag gecombineerd met mos. Vervolgens het tasje opmaken met de op dat moment verkrijgbare plantjes van het seizoen.

Hier en daar een accessoire en klaar is het tasje.

Prijs: 23,50 euro

alt  alt 

Hart met bloemen

Afdrukken PDF

Dit hart wordt bewerkt met spagnum of mos, met gekleurd touw (diverse kleuren) wordt het een speciaal hart.

Aan het hart bevestigen we buisjes en daar komen de bloemen in (soort bloemen is afhankelijk van het seizoen). Met enkele kleine accessoires is het hart af.

Prijs: 25,00 euro

alt

Droogstuk bolvorm

Afdrukken PDF

Dit stuk gaat eindeloos mee. Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen zoals ijslands mos, drijfhout, gedroogde vruchten enz..

Met een passende pot is dit een blikvanger in huis!

Prijs: 21,50 euro per stuk of 2 stuks voor 37,50 euro (incl. pot).


alt

Ketting van glasmozaïek

Afdrukken PDF

Een superleuke workshop om te doen en zeker niet moeilijk. Als ondergrond gebruiken we een verzilverde hanger die verkrijgbaar zijn in diverse modellen, langwerpig, rond, hartvormig en rond. Met mini glasmozaîek ga je een eigen ontwerp maken. De ketting is voorzien van een zwart leer koord.

Prijs 24,50 euro

alt

Taart naturel

Afdrukken PDF

Geen taart om op te eten maar een decoratie taart ga je maken.

Van deze taarten kan je heel lang plezier hebben omdat ze worden gemaakt van gedroogde artikelen.

Prijs: 19,00 euro (excl. taartschaal)

alt  alt

Schelpentaart

Afdrukken PDF

Maak je eigen sfeervolle schelpentaart en bepaal zelf of je de taart heel laat of er een stukje tussen uit haalt.

Het aanbod van de schelpen kan variëren, net wat er verkrijgbaar is maar altijd volop keuze.

Kosten: 20,00 euro

 

alt

Zwaan van fietsband

Afdrukken PDF

Deze zwaan is gemaakt van heel veel fietsbanden (met dank aan Wendy Joore voor het idee). Een leuke workshop om te doen. Het grootste gedeelte is al voorgeknipt, zodat het voor iedereen te doen is. Het geheel wordt opgemaakt met mos, wat gezellige bollen,  (hangt wel af van het seizoen, anders wat gezellige plantjes). Dit is een leuk stuk voor bijvoorbeeld in de tuin.

 

Prijs workshop hier op locatie: 25,00 euro (incl. plantjes/bolletjes)

Prijs doe-het-zelf workshop: 21,00 euro (incl. plantjes/bolletjes)

Prijs knutselpakket: 18,00 euro (excl. plantjes/bolletjes)

 

 

alt

 

 

Koeienkop of antilope pimpen

Afdrukken PDF

Een geweldig pronkstuk voor aan de muur. De koeienkop en de antilope zijn van papier mache gemaakt en ontworpen door Olga. De kop wordt met acrylverf beschilderd en met allerlei pimpspullen versierd. Er zijn allerlei accessoires aanwezig om te pimpen zoals, schelpjes, stofjes, lintjes, kralen enz. De kop wordt op een steigerhouten plank bevestigd.

Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur.

Kosten: Koeienkop of antilope 29,50 euro.

Ook als knutselpakket leverbaar, prijs 25 euro per persoon (verf, kwasten, steigerhout plankje en pimpspullen).

  alt  alt

 

Het pimpen van een vogelhuisje

Afdrukken PDF

Met behulp van vrolijke stofjes, speciaal papier, knopen, schelpjes, bandjes, glitters en kant krijg je een wel heel decoratief vogelhuisje. Naderhand wordt het geheel met een speciale coat behandeld zodat het tegen vorst en regen kan. Welk vogeltje wil daar nou niet in wonen?!

Prijs 21,50 euro.

 

Ook als knutselpakket leverbaar, prijs 15,00 euro per persoon.

 alt alt

 

 

Klompen pimpen

Afdrukken PDF

Echte Hollandse klompen in een nieuw jasje steken. Met verf en speciaal papier worden de mooiste creaties gemaakt. Met o.a. kralen, glitters, pailletten, bling bling, strikjes en allerlei andere leuke spulletjes krijg je hele hippe klompen. Bedenk van te voren wat je met de klomp wil gaan doen, het is bijvoorbeeld ook leuk om een soort "geboorteklomp" te maken of je schildert je familienaam en huisnummer er op zodat je het naast je deur kan hangen. Maar ze zijn ook heerlijk om mee te lopen, nooit geen koude voeten meer! De klompen zijn in alle maten te verkrijgen.

Om in Hollandse sferen te blijven krijg je tijdens de workshop een blokje heerlijke Hollandse kaas.

Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur

Prijs: € 29,50 euro (1 paar klompen in de juiste schoenmaat) . Kleine maat klompen (standaard maat 24) kost 22,50 euro.

Deze workshop is ook als knutselpakket verkrijgbaar, kosten 21,50 euro voor een paar in de juiste schoenmaat of de kleine klompjes (standaard maat 24) 17,50 euro.

 

      alt       alt  alt

 Grote maat                                                                                         Kleine klompen (maat 24)

 

Koe / Olifant of Giraffe pimpen

Afdrukken PDF

Een staand koetje/olifant of giraffe met verf en speciaal papier bewerken. Je kunt het zelf zo "bont" maken als je wil. Met allerlei bling bling spulletjes wordt het een kunstzinnige koe/olifant of giraffe (hoogte 15cm).

Tijdsduur:  2 uur.

Kosten: 19,50 euro

Ook als knutselpakket verkrijgbaar, prijs 13,75 euro per persoon.

   alt alt alt