mei2010 245.jpg
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's
  • Foto's

Nieuwsbrief

Schrijf je in dan weet je als eerste wat er te doen is bij Deco-Rata!


Creatieve workshops

Aanmelden voor een workshop:

Afdrukken PDF

Aanmelden voor een workshop:

Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of naar de contact pagina te gaan met daarin je naam, adres, telefoonnummer en welke workshop je wilt volgen met de gewenste datum. Hierop krijg je een bevestiging met de nodige gegevens. Een workshop duurt gemiddeld 2 uur, tussendoor is er tijd om thee/koffie met wat lekkers te nuttigen (is bij de prijs inbegrepen). Voor iedere workshop geldt minimaal 5 personen.  Wanneer je zelf een groepje van minimaal 5 personen kan vormen is de datum zelf te bepalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Snoeppot maken

Afdrukken PDF

Ontwerp je eigen snoeppot! Niks geen kant en klare pot, je gaat dit zelf opbouwen en verlijmen. Dan een hip kleurtje geven en dan pimpen maar!

De snoeppot wordt gevuld met 150 gram snoep naar keuze.

Kosten: 22,50 euro

alt  alt

Landelijk hart op steigerhout

Afdrukken PDF

Stoer en landelijk dit hart op steigerhout.

De afmeting van het het hout is 50 cm hoog en 40 cm breed, liever een andere maat? Dat kan ook!

Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen in diverse kleuren.

Datum: zaterdag 13 februari 15.00 uur

Prijs: 29,50 euro, inclusief koffie/thee en wat lekkers

alt  alt

Landelijk hart

Afdrukken PDF

Een stijlvol landelijk hart voor aan de muur. Je gaat het hart zelf opbouwen met allerlei natuurlijke materialen, de materialen zijn afhankelijk van het seizoen maar de ondergrond is altijd wel mos.

Kosten: 22,50 euro

alt

Kunst op canvas / steigerhout

Afdrukken PDF

Op een hele bijzondere manier maak je deze prachtige schilderijen! Het grappige is, er komt geen kwast aan te pas! 

Er wordt gewerkt op canvas (30/30 of 30/40) en op steigerhout (20/40). Als je kiest voor canvas wordt deze eerst in de kleur geverfd. Met een speciale techniek krijg je 3-D lijnen, daarna de lijnen opvullen.

Dit zijn de vormen die wij in huis hebben: diverse bloemen, hartjes, zebra, uil en een vis. Maar er zijn volop mogelijkheden voor andere vormen! Voor het opvulmiddel hebben wij diverse kleuren in ons bezit.

Kosten: 19,50 euro per doek of steigerhout (20/40)

Tip: Maak gebruik van een DAGARANGEMENT! Je maakt dan totaal 3 schilderijtjes en geniet tussendoor van koffie/thee en gebak, lunch met bijbehorende sapjes, in de middag een glaasje rosé met nootjes. Prijs: 65,00 euro per persoon.

alt alt alt

Kransen

Afdrukken PDF

Echte blikvangers deze landelijke kransen!

Aan u de keuze een krans met schelpen of een krans met allerlei natuurlijke materialen in voornamelijk wit/grijse tinten, andere kleuren zijn op verzoek ook mogelijk.

Kosten: 22,50 euro

alt  alt


Ketting van glasmozaïek

Afdrukken PDF

Een superleuke workshop om te doen en zeker niet moeilijk. Als ondergrond gebruiken we een verzilverde hanger die verkrijgbaar zijn in diverse modellen, langwerpig, rond, hartvormig en rond. Met mini glasmozaîek ga je een eigen ontwerp maken. De ketting is voorzien van een zwart leer koord.

Prijs 23,50 euro

alt

Zwaan van fietsband

Afdrukken PDF

Deze zwaan is gemaakt van heel veel fietsbanden. Een leuke workshop om te doen. Het grootste gedeelte is al voorgeknipt, zodat het voor iedereen te doen is. Het geheel wordt opgemaakt met mos, wat gezellige bollen,  (hangt wel af van het seizoen, anders wat gezellige plantjes). Dit is een leuk stuk voor bijvoorbeeld in de tuin en gaat eindeloos mee.

 

Prijs workshop hier op locatie: 25,00 euro (incl. plantjes/bolletjes)

Prijs knutselpakket: 18,00 euro (excl. plantjes/bolletjes)

 

 

alt

 

 

Koeienkop of antilope pimpen

Afdrukken PDF

Een geweldig pronkstuk voor aan de muur. De koeienkop en de antilope zijn van papier mache gemaakt en ontworpen door Olga. De kop wordt met acrylverf beschilderd en met allerlei pimpspullen versierd. Er zijn allerlei accessoires aanwezig om te pimpen zoals, schelpjes, stofjes, lintjes, kralen enz. De kop wordt op een steigerhouten plank bevestigd.

Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur.

Kosten: Koeienkop of antilope 29,50 euro.

Ook als knutselpakket leverbaar, prijs 25 euro per persoon (verf, kwasten, steigerhout plankje en pimpspullen).

  alt  alt

 

Het pimpen van een vogelhuisje

Afdrukken PDF

Met behulp van vrolijke stofjes, speciaal papier, knopen, schelpjes, bandjes, glitters en kant krijg je een wel heel decoratief vogelhuisje. Naderhand wordt het geheel met een speciale coat behandeld zodat het tegen vorst en regen kan. Welk vogeltje wil daar nou niet in wonen?!

Prijs 21,50 euro.

 

Ook als knutselpakket leverbaar, prijs 15,00 euro per persoon.

 alt alt

 

 

Klompen pimpen

Afdrukken PDF

Echte Hollandse klompen in een nieuw jasje steken. Met verf en speciaal papier worden de mooiste creaties gemaakt. Met o.a. kralen, glitters, pailletten, bling bling, strikjes en allerlei andere leuke spulletjes krijg je hele hippe klompen. Bedenk van te voren wat je met de klomp wil gaan doen, het is bijvoorbeeld ook leuk om een soort "geboorteklomp" te maken of je schildert je familienaam en huisnummer er op zodat je het naast je deur kan hangen. Maar ze zijn ook heerlijk om mee te lopen, nooit geen koude voeten meer! De klompen zijn in alle maten te verkrijgen.

Om in Hollandse sferen te blijven krijg je tijdens de workshop een blokje heerlijke Hollandse kaas.

Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur

Prijs: € 29,50 euro (1 paar klompen in de juiste schoenmaat) . Kleine maat klompen (standaard maat 24) kost 22,50 euro.

Deze workshop is ook als knutselpakket verkrijgbaar, kosten 21,50 euro voor een paar in de juiste schoenmaat of de kleine klompjes (standaard maat 24) 17,50 euro.

 

      alt       alt  alt

 Grote maat                                                                                         Kleine klompen (maat 24)

 

Koe / Olifant of Giraffe pimpen

Afdrukken PDF

Een staand koetje/olifant of giraffe met verf en speciaal papier bewerken. Je kunt het zelf zo "bont" maken als je wil. Met allerlei bling bling spulletjes wordt het een kunstzinnige koe/olifant of giraffe (hoogte 15cm).

Tijdsduur:  2 uur.

Kosten: 19,50 euro

Ook als knutselpakket verkrijgbaar, prijs 13,75 euro per persoon.

   alt alt alt